SVCH Ritou´s Ina Scott "Ina"

 

 

 

 

 

 

Mörkbrun tik född 9 juli 2006.  MH testad. Höfter A/A. Armbågar o ögon u.a. Meriter: Svensk viltspårschampion den 27 april 2008. 1-2 kk ukl officiell utställning. Vinner valpklass 4-6 månader med Hp. Bästa tik 2 på Malmö valputställning den 12 november 2006. Domare Jessie Madsen Borregaard, DK. Vi vinner syskonklassen med Ina, Tilly och Pesto. 

Lite kort om Ina. Ina bor hos matte Gullvi, som har tagit fram egna räddningshundar. Gullvi är domare för räddningshundsprov och dömer blivande ekipage.  Givetvis  har hon också tränat upp Ina till att fungera utmärkt till detta ändamål. Man kan säga att Ina är räddningshund utan certifikat. Det beror på att förare som fyllt 65 år inte får ta examen med ny hund.  

Gullvi har även erfarenhet av jaktprov, (tagit fram jaktchampions). Hon  tränar också Ina i apportering och Ina är duktig. Jag var med när Gullvi startade Ina på ett jaktprov. Tyvärr lyckades det inte på grund av att Ina knäckte en duva. Det komiska i det hela är att vi just då nästan bara hade duvor att träna. Inte har hon knäckt någon duva. 

Naiken Secretariat   Brun/Chocolate  
Inga anlag av gult

Otigen A

 Brigburn Sedge Svart/Black  
Otigen A

GBCH
Cambremer Tom Cobbley Of Charway
S

 Follytower Lyric S

Naiken Peperusha Brun/Chocolate
Otigen A

 Fairywood's Romeo B

Naiken Liquorice S


Dolou's Florence Nightinggale
Svart/Black

Kroppsmarkens New Connection    Brun/Chocolate
Otigen A

NORDUCH
Tjotte's Brown Bubble No Trouble
B

SU(U)CH
Thurbajen's New Years Eve
 B


Dolou's Team-Work
Svart/Black

FINUCH
Loresho Ozzie
S

Dolou's Antionette S

Ägare Gullvi Gullander, Lyckeby.

Uppfödare Iréne & Gunder Svensson, Ritou's Kennel

 

© Irene Svensson.